Maalesef. Şirketimiz Haber Yazılımı İçin Tamamen Habercilere Özel Donanım ve Yatırıma Sahiptir. Sihirbazın Her zaman tam performans ve sağlıklı çalışabilmesi adına kendi sunucularımızda barındırmaktayız.

Evet. Mevcut Tasarımlarımızın Haricinde Kendi Kurumsal Kimliğinize Uygun Bir Tasarım Organize Edebiliyoruz. Konsept Tasarım İle Mağaza Tasarımınızı Tamamen Size Özel Hazırlıyor ve Tüm Eklentiler Kapsamında Entegre Ediyoruz.

Evet. Mevcut Eklentilerin Üzerine aklınızdan geçen her türlü modülü size özel kodlayabiliyoruz. Mağazanıza çok kısa sürede entegre edip, Sadece size özel şekilde kullandırabiliyoruz.

Sunucu ve Barındırma Alanı Hiç Sorun Değil.. Şirketimiz Donanımsal Olarak Kendi Yatırımlarına Sahiptir ve 1GB/25 TL Şeklinde Ekstra Barındırma Alanı Satın Alabiliyorsunuz.

Tabi ki mümkün. Sihirbaz Tema, eklenti mantığı ile tasarlandığı için dilediğiniz zaman istediğiniz temaya geçebilirsiniz. Ayrıca GOLD Brövesine Sahip Olmayan Tüm Tasarımlara Geçişler Ücretsizdir.

IOS ve ANDROID Uygulamalarınızı Kendi Developer Hesaplarında da yayınlayabilirsiniz, Dilerseniz bu işlevi ücretsiz olarak sizin için biz de yapabiliriz!

Evet. Eski Siteniz ne olursa olsun tüm içeriklerinizi ücretsiz şekilde Sihirbaz'a aktarımını sağlıyoruz.

Sihirbaz'ın Satış Ortağı ve Partner Şirketi Anlaşması Sağladığınız Zaman Sihirbazı Kendi Ajansınız veya Markanız İle Müşterilerinize Sunabilirsiniz..

Hemen Şimdi Online Yönetim Panelini İncelemek İster misiniz?